2010 m. vasario 17 d., trečiadienis

statybos

Pas mane kaip visada baisiai daug darbo, bet netoli mano bendrabučio griauna didžiulį ligoninės pastatą. Tai kur bebūtum, vis tiek yra tie griovimo garsai.
Er-zi-na.
Jau susikaupi susikaupi kažką kažkiek ir girdi jau kokį kraną ar pan.

Plius jie labai netaupo vandens. Į tą vietą, kur ekskavatorius liečia griaunamą pastatą, nuo žemės purškia vandenį. Bent mano supratimu, tam, kad nedulkėtų. Idėja tai gera, bet vis tiek baisinis kiekis vandens išeina...

Hm, kas dar.
Buvo kinų nauji metai, ta proga tokia kaip ir oficiali vakarienė su kinų patiekalais bendrabutyje, bet sugadino ją, kai vienai panelei prasidėjo alerginė reakcija kažkuriam produktui ir ji pradėjo dusti, paskiau ir greitoji atvažiavo. Viskas gerai jau baigėsi, o aš turėjau progą paspoksot į užsienio medikus. Labai malonūs žmonės, o va Lietuvoj verčia tave jaustis kaltu, jei susirgai ar kas atsitiko.

Oras. Savaitgalį buvo plius šešiolika, po to snigo, po to lijo. UK, vadinasi...

Bet vis tiek didžiąją laiko dalį dargana čia. Taigi ir Mančesteris pats suklestėjo, dėl to, kad čia taip drėgna. Medvilnės fabrikai per pramonės revoliuciją - juos juk statė čia todėl, kad oras LABAI drėgnas. Dėl tos drėgmės siūlas netrūksta fabrike. Bet man medvilnė neaktualu, o dargana nervuoja.


Kada nors prisiruošiu parašyti apie savo gražutį HTC hero telefoną ir visus jo mandrumus. Bet reikia fotoaparato, norint parodyti, kas ir kaip, o va pakrovėjas pamirštas Lietuvoj vis dar neatkeliavo iki manęs. Bėda būt be fotoaparato, kai architektūrą studijuoji. Dabar telefono kamera fotografuoju, tarkim, ta ligoninės nuotrauka telefonu daryta. Ne mirtina, bet reikia geresnės kokybės.





O dar: jetus, kaip gerai, kad yra bbc playeris internete. Nes televizoriaus tai neturiu, o olimpiados atidarymą pažiūrėti labai norėjosi:) Gražiai ir skoningai padarė kanadiečiai. Toks in your face visiems, kurie bando efektą padaryt su super daug žmonių pasirodyme. Kitaip tariant, tinka posakis "ne kiekybė, o kokybė".

1 komentaras:

  1. Mm nuostabus filmukas. Žiūrau žiūrau, neatsižiūrau. Vis primena mano užkalkėjusiai galvai, koks pasaulis nuostabus : ))

    AtsakytiPanaikinti