2009 m. lapkričio 13 d., penktadienis

00

Buvau Disnėjaus "Beauty and the beast". Brodvėjaus miuziklas, gastroliuoja dabar UK. Bilietą nusipirkau prieš du mėnesius, tai bent jau širdies neskaudėjo, nes pinigai seniai išleisti (o kainavo tai ojojoj kaip daug).
Bet žodžiu. Tikrai verta - taiiip labai patiko... Ne vien pats miuziklas - aišku, kad jis būtų patikęs, aš juk Disnėjaus fanė pamišusi, be to Brodvėjaus stilius yra wooow. Pats renginys, vieta, kur buvo - operos teatras, žmonės pasipuošę (neapsikvailinau visai užsidėjusi kablus ir savo šimtadienio suknelę - kiti irgi vakariniais rūbais buvo). Apie patį teatrą dar:
neėmiau fotoaparato, tai iš interneto dedu porą nuotraukų, deja, mažučių ir nelabai kokios kokybės, bet bendras vaizdas matosi -


Žodžiu, raudoni kilimai ir taip toliau. Labai teatriškas ir truputį kaip iš pasakos. Bet ir Brodvėjui kai su Indraja ėjom New York'e, buvo raudoni kilimai ir šiaip prašmatnu, tik tiek, kad čia pastatas antram dešimtmety statytas, tai žymiai puošnesnis ir toks šventiškesnis visas. Smagu toks pabėgimas nuo klaikaus oro, kuris niūrią kažkokią nuotaiką varo. Ir šiaip pastaruoju metu darbo truputį per daug, kad galėčiau susidorot. Tik truputį, bet ir to trupučio pakanka, kad erzinančiai pradėčiau nieko nespėt.

Bet visokiais niekais prasilinksminu save, pvz dabar žiūrėjau per bbc laidą iš serijos apie art deco, tai vienas kadras labai patiko:
Cha, Kaunas, o ne Vilnius:)


Kitaip tariant, kas bus, tas bus, bet Austėja nepražus.

0 komentarai (-ų):

Rašyti komentarą