2009 m. lapkričio 9 d., pirmadienis

angliškas oras

Atėjo ir pas mus tikras ruduo. Prieš kokią savaitę - dvi, džiaugiausi visai, girdėdama, kad Lietuvoj šalta ir vos ne žiema, o pas mus - plius šešiolika. Ne vasara, bet ir nešalta.
O dabar jau ateina tie Holmso stiliaus rūkai ūkai ir darganos. Lija klaikiai daug, vėjas tolygus audrai (iš skėčio nelieka nieko), o kai nelija, tai tokie rūkai drėgmės pilni visur kabo ir kažkokią makabrišką nuotaiką kuria. Kai buvo Gajaus Fokso naktis, lijo labai, bet visur vis tiek pilna laužų buvo. Tada tai iš vis kaip iš siaubiako vaizdas:) Bet bent jau įdomu gyvent, negaliu skųstis.

Įdedu keletą nuotraukų: pirmiausia tai kaip koridoriuje galima atskirt, kur azijietės gyvena - jos visos batus laiko už durų. Čia tik pora matosi, reiškia, kitos kažkur išėję, nes daugiau jų gyvena mano koridoriuj.


Toliau - ko reikia niūrių angliškų dienų praskaidrinimui:)) Gavau siuntinį su daug visokio gėrio, bet geriausia tai šitie dalykai:)


O čia mano bendrabutis ir tie rūkai ūkai. Nelabai matosi nuotraukose, tiesą pasakius. Nemoku naktį fotografuot.


2 komentarai:

  1. Nors atrodo, kad toj pačioj šaly gyvenam, pas mane oras superiškai geras ir lyja tik naktimis, o dieną tik kelis kartus buvo, bet iki tol, kol reikia kur išeiti, dažniausiai baigia.

    Pavydžiu verslo klasės, noriu ir aš jos lauknešėly iš Lietuvos :)

    O kaip tas legendines dešreles gauni? :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Verslo klasė yra gėris ir grožis - skaitai ir taip ooooch:)
    O dešreles tai tėvai kartu su viskuo įdėjo. Jie kai keliauja, tai prigriebia, dabar irgi.
    Dar neištyriau pakankamai paties Mančesterio, jeigu rasčiau vokiško gėrio parduotuvę, mažai ko iki pilnos laimės bereikėtų.
    (jau radau lenkišką, su varške ir juoda duona)

    AtsakytiPanaikinti