2009 m. sausio 25 d., sekmadienis

@---> (Čia atseit gėlytė)

Arba ne visai taip, tik kad nelabai matyt prisimenu, nes nenaudoju tokio daikto sms'uose, bet tokia mergaitė, kur sėdėjo šalia manęs autobuse, matyt naudoja. Ir šiaip ji juokinga buvo. Visą kelią rašė smsus ir kalbėjo mobiliu, tik vieną kartą jai bekalbant suskambėjo telefonas. Kitaip tariant, nieks jai neskambino iš tikro, ji tik vaidino, kad turi draugų. Ir lūdna ir juokinga...
Žodžiu,
vakar eilinį kartą važiavau į Šalčininkus. Buvo kažkokia klaikaus baisumo diena. Visų pirma - na, visi mato, koks nuostabus oras lauke. Tai jau vien kol įlipau į autobusą, buvau šlapia, nes kapišonas nuo lietaus eilinį kartą neapsaugojo. O kai įlipau, supratau, kad klaikiai karšta autobuse - čia gal gerai, nes išdžiūvau greit, bet paskui supratau, kad nežiauriai gerai, nes autobuse buvo nenormaliai daug žmonių, tai galvojau, iškepsiu. Jausmas absoliučiai kaip saunoj, sėdi, kaisti ir nieko nematai (langai absoliučiai užrasoję iš vidaus ir labai purvini iš lauko). Tai ok, atvažiavau pagaliau tuo nelaimingu autobusu ir vėl iš baisaus karščio į baisų šaltį ir lietų. O aš ir šiaip tokia ne visai sveika, tai tikrai ne į gerą...
Tada lėkiau per visą miestą į vaistinę, kuri - spėkit - aišku, kad buvo uždaryta, čia kitaip neišeina jau. (Ir aišku, buvau be skėčio, tai jau tiek sušlapau, kiek tik galėjau). Tada važiavau namo - VĖL buvo absoliuti sauna ir kai tik įsėdusi pagalvojau, kad matyt padariau kažką labai negero ir mane čia baudžia kokios aukštesnės jėgos, prieš mane atsisėdo kažkoks diedukas, kuris visą kelią juokėsi kalmaro juoku (kalmaro iš kempiniuko, jei ką). Galvojau, numirsiu iš juoko. Šaliką užsivyniojau ne tik ant burnos, bet jau ir ant viso veido, nes tooooks užkrečiantis juokas... Kai jau Vilniuj išlipau iš autobuso - vėl į lietų, šaltį ir tamsą, vis dar buvo linksma.
Atrodo toks paparastas niekas - kažkoks kalmaro juokas, bet kaiiip pakelia nuotaiką... Nes kitaip tai būčiau visa tokia nelaiminga ir pikta parėjus namo ir toliau buvus nelaiminga ir pikta.
Tai dar spėjau paskui n-tąjį kartą pažiūrėt "everything is illuminated" ir dar daugiau geros nuotaikos pridėjo :) Jeigu dar yra nemačiusių, tai baisiai rekomenuoju pažiūrėt.

1 komentaras: