2009 m. sausio 27 d., antradienis

Atradimai

Šįkart trumpai:

Pirmas atradimas - serialas "Carnivàle". Jo pirmą seriją parsisiunčiau tik dėl pavadinimo. Prieš pradėdama žiūrėt nieko negooglinau, kitaip tariant, neturėjau jokio supratimo, nei kas vaidina, nei apie ką bus. Pažiūrėjau kol kas tik tris pirmo sezono serijas, nes taiiiiip ilgai siunčia kažkodėl... Dar absoliučiai nieko nesupratau, bet wow, serialas tikrai wow... Aišku, čia mano iškreiptas skonis, bet vis tiek man labai patinka. Taip kad dabar bandau savo kantrybę laukdama, kol atsisiųs kitos serijos. Įdomumo dėlei pasakysiu, kad vidutiniškai normalų filmą atsisiunčiu per kokias penkias valandas, o čia mažiausiai šešiolika valandų vienai serijai... Bet laukiu. (Ir turiu vilties, kad vėliau ką nors suprasiu, nes dabar jei reiktų papasakot, apie ką serialas, tai apsikvailinčiau).


Antras atradimas truputį paprastesnis :)
Stoties iki pradėjo pardavinėt mano vieną iš mėgstamiausių gėrimų - čiobrelinį Байкал. Buvo linksma rasti jį ne prie šiaip gėrimų padėtą, bet atskiroj kolos fantos ir pan. lentynoj.

Sori, kad toks mažas paveiksliukas - etikėtės nulupti nesuplėšius ir nuskanuot nesugebėjau, o google ko nors ieškoti rusiškai, kai neturi rusiškos klaviatūros ir copy - paste po raidę iš atskirų žodžių renki irgi gana sudėtinga, tai didesnio ir neradau.

0 komentarai (-ų):

Rašyti komentarą