2009 m. gegužės 18 d., pirmadienis

Snusmumrikas

Spėju, kad taip rašosi, nes ilgai galvojau Smusmumrikas, Snusnumrikas ar kaip ten vadinasi padarėlis.
Savaitgalis buvo kažkoks labai psichodelinis, nes mano laiko pojūtis ir taip be galo išbalansuotas, o dabar pagalvoju, kad jei neturėčiau galimybės kalendoriuj pasižiūrėt, neturėčiau jokio supratimo, kiek praėjo laiko.
Didelę dalį pramiegojau. Čia vėl bėda, nes dažnokai neatskiriu, ar iš tikro taip buvo, ar išsigalvojau, ar sapnavau. Aišku, jei kažkas pritrenkiamai neįtikėtina, tai nesunku atspėt, kad sapnavau, bet kitais atvejais bėdelės bėdelės.
Buvo eurovizija, dėl kurios šeštadienio vakarą dardėjau į Kauną (dar ir dėl balsavimo, aišku, nes aš labai pilietiška). Aišku, laimėjo mano gražutis nužiūrėtas berniukas ir buvo baisiai miela, kai jis kažką neatsimenu ką pasakė rusiškai. Bet tada labai neromantiškai galvojau - cha, baltarusas apdėjo visas šalis:)
Tada gėrėm spalvotus kokteiliukus džiakūzėj, o aš sugebėjau užmigt normaliu miegu baseine. Aišku, ten buvo vos penkiasdešimt cm gylio ir šiaip labai plūdru, tai visiškai įmanoma miegot. Faktas, kad šalia irgi vandeny miegojo tėtis parodo, kad neišsigalvojau ir kad mes labai nuvargusi šeima.
Pailsėjau truputį nuo vertimų, bet dabar vėl krūva atsirado, tai tiek iš to poilsio savaitgalinio...

Toliau - arba aš kažkuriam važiavime (nes savaitgalį reikėjo daaauuug važinėt) užmigau ir sapnavau, arba iš tikrųjų mačiau du dėdules su Snusmumriko kepurėm kažkokiuose ūkuose. Visai tikėtina, kad mačiau, nes vienas važiavimas ir buvo tuo metu, kai vakariniai ūkai rūkai pradeda kilt. Dar figūravo alyvos, bet čia jau negarantuoju.
Savo dideliam džiaugsmui turiu nors kiek alyvų ir Vilniuj. Net mano kiemelyje žaviam, kur narkomanai krūmuose tupi, yra alyvų truputis. Tiesa, jos kažkiek apsusę ir mintis, kad jose tupi narkomanai, visai nedžiugina, bet vis šis tas.
Bet didžiausia sankaupa pažymėta va čia:

Daugmaž apskritimą primenanti figūra - tai namai, prie kurių baisiai daug alyvų,jei tiksliau, kampas tarp dviejų namų, tai alyvų daugiau prie dešiniojo, o rodyklė - geležinkelio stotis, kad būtų nors koks orientyras. Aš pro tą namą praeinu bent kartą per dieną ir visad stabteliu pasižiūrėt. Ir šiaip, net be alyvų tas namas yra pats gražiausias namas Vilniuje, tik gal reikia prieblandoj žiūrėt, nes dienos šviesoj kiek apšiuręs. Bet vis tiek - atsidarai langą ir patenki į alyvų krūvą. Mmmm...

0 komentarai (-ų):

Rašyti komentarą