2008 m. balandžio 30 d., trečiadienis

Nieko ypatingo

Kartais pagalvoju, kad anksčiau rašydavau daugiau. Gal ir dabar reikėtų, bet arba nespėju, arba nieko įdomaus nenutinka. Tik šiandien užsimaniau pasibaisėti žmonėmis.
Nežinau, kaip čia taip nutiko, gal atsitiktinumas, bet šiandien mieste kažkoks išsigimėlių paradas. Toks vaizdas, kad visi žmonės, kaip nors subjauroti, nesveikai stori arba apsigimę, išlindo į miestą. Juos reikėtų arba į medicinos, arba į piešimo vadovėlį fotkinti. Maža skaičiau daug medicinos knygų, o dabar sėdžiu nosį įkišus į piešimo rusišką knygą, tai dabar jau galiu vaidinti, kad šį bei tą nusimanau. Iš tikro tai dažnai žiūriu į aplinkinius ir galvoju - "osiaube, koks nepraporcingas veidas", arba "na lūpos tai joooo... norėčiau pabandyt nupiešt". Bet niekad niekam nieko nesakau, nes žmonės įsižeistų.
Žodžiu, aš visai pasipūtusi mergaitė.
O, dar ką prisiminiau.
Vakar vakare sėdėjau sėdėjau, sprendžiau matkę ir atsibodo. (O, kaip netikėta:) ) Tada pasikuičiau knygų spintoje ir radau tokį rakinamą dienoraštį, kuriame seniai seniai rašydavau istorijas. Išgalvotas ir nelabai. Tai ėmiau ir per kokią valandą viską perskaičiau. Taiiiip nerealu! Aišku, reikia labai daug humoro jausmo, nes [ne]originalumas ir kalbėjimo stilius verčia iš koto. Maždaug taip pasakoju: vyksta vyksta veiksmas su jau mono tikrai išgalvotais herojais, tada koks nors bajeris ar dialogas iš kitos knygos, tik vardai ir situacija pakeičiama. Žiauriai juokinga. Beje, kai aš rašiau, man atrodė visai nieko. Bet tikrai tokia nereali knyga... Dabar jei rašyčiau, tai viską perkurčiau, bet nekeisiu nieko. Jei perrašysiu, tai nebent į kompą surinksiu, bet tikrai nieko netaisysiu. Beje, tada - seniai seniai - nepadariau nei vienos klaidos. Tai aš visai moksliukė:) Bet ta knyga tai... geros nuotaikos kalnas:) Ir dar - pastebėjau vieną keistą dalyką. Kad ir kaip nelabai originalūs būtų mano herojai, pastebėjau, kad dabar mane supa žmonės, kurie kažkiek juos primena. Blogi ar geri - ne esmė, nes juk istorijose yra ir blogiečiai, ir geriečiai, bet vis tiek kažkaip sugebėjau būtent su tokiais bendraut.

0 komentarai (-ų):

Rašyti komentarą