2009 m. spalio 14 d., trečiadienis

Architektūros fashion show

Mūsų praeita užduotis, kurią atsiskaitėm pirmadienį, buvo pagaminti drabužių, kuriuose auga valgomi augalai. Labai mažai laiko turėjom, tai kažko super nei išgalvosi, nei pagaminsi, plius didžiąją laiko dalį praleidom mieste, lakstydami ir ieškodami visokių nesąmonių, kurių prireikdavo bepiešiant ar jau begaminant.
Tada kai jau pagaminom ir apsirengėm tuos drabužius, turėjom beveik valandą eit su jais per miestą iki tos vietos, kur jau buvo mūsų fashion show:))) Ten nebūtume galėję persirengt, nes visas renginys vyko nedideliame žolės ir akmens plotelyje po viaduku. Buvo truputį kvaila eit taip per miestą, bet kai pagalvoji, kaip žmonės žiūrėtų, jei Lietuvoj eitum taip, tai visai ramu pasidaro.

Bet paskiau buvo fainai. Kai visi susirinkom jau, tai toks net nenusakomas linksmumas apėmė. Geros nuotaikos gal savaitei užteks:) Plius dar oras labai geras buvo, saulėta ir neįtikėtinai šilta. Neturiu supratimo, kiek iš tikrųjų laipsnių buvo, bet sakyčiau, kad ant saulės tai kokie dvidešimt penki. O mes buvom šiltai apsirengę, pasiruošę, kad jei čia lauke viskas nežinia kiek laiko vyks, tai reikia ir atitinkamai apsišiltint. Paskui nusirengėm, kiek jau galėjom, bet vis tiek labai karšta buvo.
Dabar nuotraukų. Čia yra ir kelios, kur aš jau su rūbais, o toliau tai tos skrybėlės gaminimo procesas. Skrybėlė labai kieta, aš ją gal parą dariau, ji yra popierinė, bet nelaidi vandeniui ir nerealiai laiko pusiausvyrą.















O dar - kitą penktadienį yra Mančesterio studentų lietuvių susitikimas. Labai laukiu, labai įdomu, kiek ateis. Mūsų čia visai daug yra, kiek suprantu, apie šimtą, nes du universitetai mieste, bet vis tiek numanau, kad daug bus tokių, kurie galvos, kad ai, kam čia su tais lietuviais bendraut ir neis niekur...

O dar dar - greitai indų kažkokia šventė, vadinasi Diwali, pas mus bendrabutyje bus tokia kaip ir oficiali vakarienė su indų patiekalais. Indės, kurios čia gyvena, jau ruošiasi - perkasi tuos sarius savo, kedena:) Su japone vakar sėdėjom bendrabučio bibliotekoj ir bandėm maždaug išsiaiškint, kas čia per šventė bus. Vikipedijoj gal ir surašyta viskas, bet nepasakyčiau, kad smarkiai aiškiau pasidarė. Nors gal ir nelabai svarbu, iš mūsų bus reikalaujama tik gražiai apsirengus ateit, atsisės ir valgyt:) Paskui bandėm viena kitai išaiškint savo religijų ypatumus, bet nei viena nieko nesupratom :D:D:D

0 komentarai (-ų):

Rašyti komentarą