2009 m. spalio 24 d., šeštadienis

kibirai

Toliau baisiais tempais dirbu prie savo projekto, truputį atsipūsiu maždaug pirmadienio vakarą, nes baigiam šitą, o naują pradedam po dviejų savaičių. Taip gausis dėl to, kad važiuoja visas kursas į Amsterdamą. Aišku, yra ir apie trisdešimt nevažiuojančių (tame tarpe pinigų taupymo sumetimais aš ir dar viena lietuvė). Kiti kur nevažiuoja, tai dėl to, kad negavo vizos. Bet mums atostogaut neleis, turėsim važiuot į Liverpoolį ir daryt daugmaž tokias pačias užduotis, kaip tie, kur Amsterdame - eskizų knygutė pilna, nagrinėjimas pastatų, nuotraukos ir filmas. Skamba gal ir smagiai, bet darbo bus NESVEIKAI daug. Bet bent jau neskausminga piniginiu aspektu, priešingai nei šitas projektas...:)

Vakar buvo Lietuvių susitikimas, mes, architektės, neilgai buvom, kažkur tris valandas, nes girdėjom, kaip namie projektai verkė, laukdami mūsų pareinant. Bet kiek buvom, tai žiauriai fainai... Stebėtinai daug susirinko žmonių, barą turėjom praktiškai vien tik sau, nes jame dirba panelė, kuri viską organizavo. Ji dabar kuria Lithuanian Society univere, kas irgi yra super idėja. Gavom nemokamai šampano, ir ne po vieną taurę :D Čia irgi dėl to, kad ji dirba ten.
Žmonių labai visokių. Yra ir geziukų, fyfučių, yra ir super moksliukų, yra ir atsipūtusių. Tikrai labai įdomu buvo. Noriu dar. Ir noriu, kad nereikėtų anksti išeit dėl darbų krūvos...
Dar tam susibuvime buvo vienas toks nutikimas, kuris labai pralinksmino mane. O buvo taip: vienas labai artistiškas trečiakursis gal valandą kažką pasakojo nesustodamas. Taip gavosi, kad aplink jį susibūrė ratukas merginų, tame tarpe ir aš. Nepatiko man jis, bet kai žmogus daro tokį teatrą, verta pasimokyt ir šiaip įdomu:) Tai stoviu, šypsausi ir klausau, tada girdžiu, ką man už nugaros šnibždasi keli kiti bernai. O kaip jie pavydėjo jam, kad būrį panelių sutraukė! Tada pradėjo ten piktai kažką apšnekinėt, taip kaip moterys kartais daro... Aš vaidinau, kad nieko negirdžiu, bet taaaiiip linksma buvo... Niekada negalvojau, kad bernai taip pat pavydi ir pletkina. Labai pakėlė nuotaiką, nors iš šiaip linksma buvo:)

Ir dar - apie Mančesterio oro įpatumus. Dar šitokio lietaus, kiek peržiūrėjau blogą, nebuvau aprašius, nežinau, kodėl, nes jis tiesiog fenomenalus. Šiandien vėl jis mane užklupo, tai būna maždaug taip: eini eini, oras normalus, ta prasme, nėra, kad visiškai giedra, bet ir nėra taip apsiniaukę, kad jau būtų lietaus nuojauta. Su prageidruliais, kitaip tariant:) Tada staiga (staiga yra labai svarbus žodis) pakyla nesveikai smarkus vėjas ir per kokias trisdešimt sekundžių ant tavęs išpilamas bliūdas vandens. Tada nustoja lyt ir lieki kiaurai peršlapus, kartais net nesuprasdama, kas čia buvo. Jokioj šaly dar nemačiu tokio tipo lietaus... Neįmanoma net skėčio išsiskleist, pirma, dėl to, kad netikėtai užklumpa ir trumpai trunka, antra, dėl to, kad baisus vėjas pučia.

Žodžiu, įdomiai aš čia gyvenu.



Čia pati geriausia šitos dainos versija ever.

0 komentarai (-ų):

Rašyti komentarą